Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/132561
Paletas y jamones para curar
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Shoulders and hams for cured
Títol variant: Espatlles i pernils per assecar
Data: 2000
Descripció: 5 fotografies
Col·lecció: Memoria cárnica digital
Resum: Se presentan jamones y paletillas frescas para curar.
Resum: Es presenten pernils i espatlles fresques per assecar.
Nota: El autor agradece a todos los matarifes, operarios cárnicos, cuadreros, clasificadores de canales, abastecedores, entradores, tratantes, ganaderos, criadores, payeses, transportistas, técnicos, directivos y empresarios del sector cárnico, ganadero y del cuero y piel en bruto, y también por supuesto a los compañeros veterinarios, la colaboración y experiencia demostrada y los conocimientos referidos. Y a Jordi Ferré i Losa, la revisión de la traducción al inglés.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Matèria: Paleta ; Jamón ; Curados ; Espatlles ; Pernils ; Assecar ; Shoulder ; Ham ; Cured



Paletillas frescas en V para salar
777x1182, 145.2 KB

Jamón Trévelez fresco corte V con pata
770x1182, 123.8 KB

Jamón Trévelez fresco corte V con pata
776x1182, 108.9 KB

Paletilla biselada
(corte redondo) con pata

772x1182, 114.3 KB

Paletilla biselada
(corte redondo) con pata

776x1182, 129.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents gràfics > Fotografies

 Registre creat el 2015-06-04, darrera modificació el 2016-06-21



   Favorit i Compartir