Olimpisme i els estudis de gènere
Ramajo Hernández, Nati (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Lallana del Rio, Ibone
Centre d'Estudis Olímpics

Títol variant: Olimpismo y los estudios de género
Títol variant: Olympism and gender studies
Publicació: Barcelona Centre d'Estudis Olímpics, Universitat Autònoma de Barcelona; Ajuntament de Barcelona 2011
Descripció: 8 pag.
Resum: Natividad Ramajo i Ibone Lallana fan un repàs de l'esport i el fenomen olímpic i els estudis de gènere, una de les línies d'investigació més recents del CEOUAB, un aspecte que es vincula al paper fonamental dels mitjans com a element divulgador de rols i introductor del canvi social cap a la igualtat de gènere.
Resum: Natividad Ramajo e Ibone Lallana realizan un repaso al deporte y al fenómeno olímpico y a los estudios de género, una de las líneas de investigación más recientes del CEO-UAB, aspecto que encuentra su vinculación con el papel fundamental de los medios como elemento divulgador de roles e introductor del cambio social hacia la igualdad de género.
Resum: Natividad Ramajo and Ibone Lallana give an overview of sport, the Olympic phenomenon and gender studies, one of CEO-UAB's most recent lines of research.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català, castellà i anglès
Document: Capítol de llibre
Matèria: Jocs Olímpics ; Juegos Olímpicos ; Olympic Games ; Esport ; Deporte ; Sport ; Televisió ; Television ; Dona ; Mujer ; Gender
Publicat a: Mosaic olímpic: recerca multidisciplinar i difusió dels estudis olímpics. CEO-UAB: 20 anys, 2011, p. 177-184

Podeu consultar el llibre complet a: https://ddd.uab.cat/record/132636


15 p, 702.0 KB

Español
15 p, 968.0 KB

English
15 p, 630.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > GRISS (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi / Grupo de Investigación en Imagen, Sonido y Síntesis)
Llibres i col·leccions > Capítols de llibres

 Registre creat el 2015-06-19, darrera modificació el 2023-07-07



   Favorit i Compartir