La personalitat com a predictor de símptomes depressius en cremats
Giannoni Pastor, Anna

Títol variant: La personalidad como predictor de síntomas depresivos en quemados
Títol variant: Personality as a Predictor of Depression Symptoms in Burn Patients
Data: 2015
Resum: Els resultats d'un estudi pioner realitzat a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron amb 109 pacients adults ingressats en la Unitat Especialitzada de Cremats suggereixen que certes característiques de la personalitat podrien ser utilitzades per identificar els pacients més vulnerables al desenvolupament de símptomes depressius més severs en diferents punts de la seva recuperació, interferint en el procés de rehabilitació. Aquesta identificació dels pacients amb més risc permetria una intervenció més especialitzada.
Resum: Los resultados de un estudio pionero realizado en el Hospital Universitario de la Vall d'Hebron con 109 pacientes adultos ingresados en la Unidad Especializada de Quemados sugieren que ciertas características de la personalidad podrían ser utilizados para identificar a los pacientes más vulnerables al desarrollo de síntomas depresivos más severos en diferentes puntos de su recuperación, interfiriendo en el proceso de rehabilitación. Esta identificación de los pacientes con más riesgo permitiría una intervención más especializada.
Resum: The results of a pioneering study conducted at the Vall d'Hebron University Hospital with 109 adult patients admitted to the Burn Unit suggest that some personality characteristics might be used to identify the most vulnerable patients who may develop more severe depressive symptoms at different points in their recovery, interfering with the process of rehabilitation. This identification of patients with higher risk would allow a more specialised intervention.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 623.4 KB

Español
2 p, 149.3 KB

English
2 p, 148.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-07-09, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir