Biologia i diversitat de vertebrats terrestres [100788]
Ventura Queija, Jacinto (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2015-16
Resum: En aquesta assignatura, l'alumnat adquirirà una sèrie de coneixements teòrics i pràctics sobre l'anatomia, diversitat i evolució dels principals grups de tetràpodes (veure programa teòric). Igualment coneixerà els aspectes biològics més rellevants i, en particular, les adaptacions al medi i les estratègies vitals dels grups més diversificats. Els objectius formatius concrets son els següents: - Consolidar i ampliar els coneixements sobre les característiques morfològiques generals dels principals llinatges de tetràpodes. - Conèixer els trets diagnòstics dels taxons principals. - Conèixer l'aparició en el registre fòssil dels grups principals i els aspectes fonamentals de la seva diversificació posterior. - Obtenir una visió general de les relacions filogenètiques internes dels principals llinatges. - Comprendre les adaptacions al medi de grups representatius. - Conèixer aspectes essencials sobre la biologia i la importància ecològica de grups representatius.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 36.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir