Psicologia evolutiva II: de l'adolescència a la vellesa [101727]
Serrano Pau, Carrasumada (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Data: 2015-16
Resum: Contextualització: L'assignatura parteix de la concepció de que la persona es desenvolupa al llarg de tota la seva vida, per tant, està immersa en un procés de canvi continu, canvis que afecten a diferents àmbits de la persona, àmbit físic, cognitiu, afectiu i psicosocial. Per tant, l'assignatura segueix un enfocament del desenvolupament de la persona al llarg del seu cicle vital. - Aprofundir en el desenvolupament humà des de l'adolescència fins a la vellesa. - Fomentar el coneixement dels canvis i continuïtats que es produeixen en l'àmbit físic des de l'adolescència fins a l'envelliment. - Fomentar el coneixement dels canvis i continuïtats que es produeixen en l'àmbit cognitiu des de l'adolescència fins a al final del procés vital. - Fomentar el coneixement dels canvis i continuïtats que es produeixen en l'àmbit afectiu i psicosocial des de l'adolescència fins a la vellesa. - Promoure en l'alumnat el coneixement racional i el sentit crític cap a la realitat actual, perquè pugui comprendre la societat i sàpiga transmetre-la de manera comprensible als altres. - Ser capaç d'analitzar material relacionat amb la materia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Logopèdia [2500893]
Pla d'estudis: Grau en Logopèdia [828]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 26.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir