Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/135729
Tecnologia dels Aliments [102610]
Mor-Mur Francesch, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food Techology
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Veterinària [955]
Titulació: Veterinària [2502445]
Resum: La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. Aquesta matèria està formada per dues assignatures. En el primer semestre s'estudia la Ciència dels Aliments, en la que l'estudiant ha d'adquirir els coneixements, teòrics i pràctics, sobre les característiques, composició i alteració dels aliments de consum humà. En el segon semestre s'estudia la Tecnologia dels Aliments, en la que s'adquireixen els fonaments i principis de les tecnologies que s'usen per l'obtenció d'aliments sans i segurs. Al finalitzar l'assignatura de Tecnologia dels Aliments, els estudiants seran capaços de: - Descriure les operacions bàsiques aplicades a les indústries alimentàries. - Establir els diagrames de flux propis de la indústria alimentària. - Descriure els principals processos de transformació i/o conservació dels aliments, les conseqüències que tenen sobre els compostos alimentaris i les primeres matèries i els paràmetres de control. - Identificar les característiques principals de les indústries alimentàries derivades de primeres matèries d'origen animal.
Resum: Fundamentals and principles of technologies used to obtain healthy and safe food. Identify the main characteristics of the industries of food from animal raw materials.
Llengua: Català.



Català
6 p, 30.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-15



   Favorit i Compartir