Higiene i Inspecció dels Aliments [102632]
Mora Ventura, Maria Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2015-16
Abstract: Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. - Valorar la innocuïtat i el valor nutritiu dels aliments i emetre dictàmens sobre la seva comestibilitat. - Indicar els requisits higiènics que han de complir les diferents industries alimentaries. - Auditar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària. - Adaptar el sistema APPCC a diferents tipus d'empreses - Interpretar i utilitzar la legislació vigent referent als diferents sectors alimentaris.
Abstract: This course is part of the hygiene and food safety and is located in the 2nd half of course 4th year of grade At the end of the course, students will: - Distinguish characteristics of the different food sectors - Evaluate food production more hygienic, more nutritious and appetizing consumer. - Evaluate the safety and nutritional value of foods and issue opinions on its edibility. - Indicate hygienic requirements to be met by the various food industries. - Audit of self-control system of a food industry. - Adapting the HACCP system to different types of food industry - Interpret and use existing legislation regarding different food sectors.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 41.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2015-07-22, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir