Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/135757
Ous i Ovoproductes [102646]
Pla Soler, Reyes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Egg and egg products
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Veterinària [955]
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. Els objectius principals són: Identificar la composició, la variabilitat i els factors més importants que afecten la matèria primera. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres. Identificar els processos físics i bioquímics que esdevenen després de la posta i durant la conservació, per a mantenir-ne la qualitat Conèixer els indicadors de frescor i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físico-químiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels ous i ovoproductes i fonamentar les condicions de producció, transformació, distribució i ús. Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral de tots els components de l'ou.
Resum: Following this subject students will acquire knowledge of the biochemical characteristics of eggs and the functional properties of their components. Conservation of shell eggs and changes occurred during the shelf-life. In the second part the technology of egg products is revised, from liquid egg products to hard cooked egg, from the processing equipment, the changes in the functional properties, the storage conditions. Other food and non-food products used for many applications (medical, cosmetics, feed, industry, etc) are reviewed.
Llengua: Català.



Català
6 p, 34.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-15



   Favorit i Compartir