Immunopatologia Bàsica i Aplicada [102884]
Pujol-Borrell, Ricardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2015-16
Resum: La assignatura té com a objectius: 1) Capacitar l'alumne que ja ha cursat la immunologia mèdica per comprendre la complexitat de la resposta immune i de com pot generar malaltia més enllà dels mecanismes més generals. 2) Capacitar l'alumne per, a partir dels seus coneixements generals de la resposta immune i de les particularitats anatòmiques, fisiològiques i d'exposició a l'ambient de cada teixit, comprendre les característiques de les malalties immunomediades particulars d'òrgans concrets, com pell, mucoses , òrgans dels sentits i endocrins. 3) Aconseguir que l'alumne adquireixi l'habilitat de sol·licitar i interpretar correctament les proves diagnòstiques aplicables al sistema immune. 4) Capacitar l'alumnat per a per a valorar la indicació d'una teràpia de immunointervenció. 5) Capacitar a l'alumne per comprendre articles de recerca en immunopatologia. 6) Capacitar a l'alumne per particiapar a projectes de recerca en immunopatologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192] ; Grau en Medicina [960]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 35.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-07-02



   Favorit i Compartir