Legislació Alimentària [103236]
Amenós Álamo, Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2015-16
Abstract: L'assignatura de Legislació Alimentaria és una assignatura transversal i fonamental que pretén que l'alumne sigui capaç de conèixer el marc legal per interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius de dret alimentari i les normes específiques que regulen tot el sector agroalimentari des de la producció primària fins el consumidor. Objectiu general: Identificar, analitzar i aplicar el sistema normatiu en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments. Dotar als estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les eines jurídiques , tècniques i pràctiques per a un correcte coneixement del marc legal espanyol, europeu i internacional, que en general esdevingui útil per a la practica professional. Desenvolupar els objectius de la normalització i legislació dels aliments per tal de: - protegir al consumidor - establir practiques equitatives - establir normes a nivell regional, nacional i mundial - determinar prioritats - fer la publicació i divulgació de les normes.
Abstract: The food legislation course has these main lessons: 1. -An introduction to Spanish Law: Constitution, Law, Decrees…The position of Public Administration. The civil servants. Especially, the food inspectors. 2. -Overview of legal concepts relevant to the control and administration of the food industry. Civil responsibility. 3. -Food, society and economy. 5. -History of food safety Law. 6. -Spanish regulation (food consumer protection Law, food safety Law, labelling, etc. ). 7. -Safety of additives. 8. -Legal control of emergencies. 9. -Specific foods: milk, dairy, meat… 10. -Cases and researchs.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 34.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2015-07-22, last modified 2023-03-07



   Favorit i Compartir