Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136181
Productes Alimentosos [103239]
Roig Sagués, Artur Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. Objectiu general Identificar i classificar els diferents tipus d'aliments, determinant les seves aptituds nutritives i tecnològiques en base a la seva composició i característiques. Avaluar la importància que els diferents grups d'aliments tenen per la nostra societat Classificar els aliments en els seus grups fonamentals, tant comercialment com segons la seva composició, valor nutritiu i transformació tecnològica Identificar les diferents substàncies nutritives, funcionals i anti-nutritives dels aliments. Determinar les seves aptituds per a la transformació tecnològica. Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats.
Llengua: Català.



Català
4 p, 29.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2015-10-21



   Favorit i Compartir