Fecha: |
2015-16 |
Resumen: |
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fonaments Empresarials juntament amb altres dues assignatures. Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer la història i l'antropologia de l'alimentació. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els humans. - Comprendre la diversitat de cultures alimentàries. - Comprendre el comportament alimentari humà, les aversions i les preferències alimentàries. - Conèixer processos de canvi i adaptació relacionats amb els recursos disponibles. - Comprendre processos de canvi i adaptació relacionats amb les migracions. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: |
Català |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Objecte d'aprenentatge |