Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251]
Constenla Matalobos, Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2015-16
Abstract: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. La part pràctica de totes tres parts de l'assignatura s'impartirà dins l'assignatura Experimentació en el Laboratori. L'objectiu de l'assignatura Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular és proporcionar la formació bàsica imprescindible que necessiten els estudiants per poder abordar l'estudi de la producció, les propietats i els mecanismes de deteriorament de les matèries primeres d'origen animal i vegetal. Aquests continguts ajudaran els estudiants a assimilar els continguts de les assignatures de Producció de Matèries Primeres i de Parasitologia que s'impartiran posteriorment en el grau. Concretament, ens proposem: - Estudiar la cèl·lula eucariota i els compartiments que la formen, tot posant èmfasi en la producció i transport de biomolècules dins les cèl·lules i els principis bàsics de la nutrició dels organismes a nivell cel·lular. - Oferir una visió global sobre l'estructura, l'organització i les funcions vitals dels principals grups de vegetals i de la seva diversitat, tot posant èmfasi en els grups vegetals d'interès alimentari. - Donar als estudiants una visió global sobre l'estructura i l'organització dels principals grups d'animals i de la seva diversitat, des d'un punt de vista evolutiu, tot posant èmfasi en els grups animals d'interès alimentari.
Abstract: This is a first-year obligatory subject, which introduces students to the fundamentals of Cell, Plant and Animal Biology. The aim of the subject is to provide essential and basic training to students in order to let them to approach the study of the production of raw materials of animal and plant origin, as well as of their properties and mechanisms of deterioration. Specifically, the following topics are addressed: - the study of the eukaryotic cell and their compartments, focusing on the production and transport of biomolecules within the cells and the basic principles of the organism's nutrition at the cellular level. - an overview of the structure, organization and vital functions of the main groups of plants and their diversity, emphasizing those plants interesting for food industry. - an overview of the structure and organization of the main animal groups and their diversity, from an evolutionary point of view, emphasizing those animal groups interesting for food industry.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 34.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2015-07-22, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir