Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136195
Operacions Bàsiques [103253]
Moral Vico, Antonio Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Basic Operations
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura Operacions Bàsiques en la titulació. Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants a les operacions bàsiques basades en transport de quantitat de moviment (circulació i transport de fluids, filtració), operacions de transmissió de calor (bescanviadors de calor) i operacions de transferència de matèria (extracció, assecament, etc). Per tant l'assignatura es basarà en els conceptes impartits a l'assignatura Fonaments de Processos de balanços de matèria i energia i les propietats, variables i nombres adimensionals que caracteritzen els fenòmens de transport fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial. Assolir els objectius d'aquesta assignatura prepararà l'estudiant per l'assignatura Mètodes Físics de Conservació i/o Transformació (tercer curs primer semestre) ue es centra en els aspectes industrials dels processos i requereix els coneixements bàsics relacionats amb aquests. Objectiu de l'assignatura: Aplicar els principis de l'enginyeria química per descriure i analitzar les operacions bàsiques de les quals depenen els processos de transformació i conservació dels processos dels aliments.
Resum: It is a second-year subject, compulsory, which introduces students to the basic operations based on transport of momentum (movement and transport of fluids, filtration, etc. ), heat transmission operations (heat exchangers and evaporators) and mass transfer operations (extraction, drying, etc. ). Therefore, the course is based on the concepts taught in the subject called Fundamentals of Processes, which dealt with balances of matter and energy, and both the properties and dimensionless variables which characterize transport phenomena, which are essential to characterize an industrial process. By achieving the goals of this subject, the student will be prepared for the subject Food processing methods I (third year, first semester), which focuses on aspects of food industrial processes and requires basic knowledge related to these. Objective of the subject: Applying the principles of chemical engineering to describe and analyze the basic operations of which depend on the processes of transformation and preservation of food.
Llengua: Català.



Català
4 p, 27.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-22



   Favorit i Compartir