Fonaments de Processos [103254]
Benaiges, M. Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2015-16
Resumen: Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de balanços de matèria i energia (sense reacció química) i les propietats, variables i nombres adimensionals que caracteritzen els fenòmens de transport. Assolir els objectius d'aquesta assignatura prepararà l'estudiant per a cursar amb èxit les assignatures d'Operacions Bàsiques (103253), Reactors, Instrumentació i Control (103226) de segon curs, segon semestre i Fonaments de Projectes (103231) de tercer curs, segon semestre. 1 Fonaments de Processos 2015 - 2016 1) Desenvolupar les habilitats de l'alumne relacionades amb les eines matemàtiques que seran el punt de partida per a l'anàlisi de processos. 2) Identificar, interpretar, calcular i analitzar les propietats i variables fonamentals d'un procés i els coeficients de transport. 3) Identificar, analitzar i resoldre balanços de matèria i energia en estat estacionari i no estacionari (sense reacció química) en una o varies fases, en processos senzills de la industria alimentària.
Resumen: It is a third-year course, mandatory, which introduces students to the fundamentals that characterize a project of food technology. Therefore, the course deals with the following concepts: (i) planning, development and project planning, (ii) economic evaluation, (iii) equipment design and (iv) the project report and defense. At the end of the course, the students are competent on: Applying the principles of biology and chemical engineering to describe, analyze, control and optimize manufacturing processes and food preservation, search, manage and interpret information from various sources, communicate effectively, orally and in writing, a hearing professional and unprofessional in their own languages and/or English, develop independent learning and have organizational skills and planning and using computer resources for communication and information search in the field of study, data processing and calculation.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 37.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2015-07-22, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir