Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136203
Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261]
Hernández Herrero, María Manuela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Hygiene and shlef-control plans
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. Objectiu general: Identificar i analitzar el perills significatius que poden aparèixer en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments, així com identificar els diferents factors que poden afectar la qualitat higiènica d'un aliment per tal d'aplicar les mesures de control apropiades, tot gestionant les activitats realitzades per tal de garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. Identificar, analitzar i avaluar els perills biològics, químics i físics més significatius. Identificar els factors que afecten a la presència dels perills als aliments per tal d'establir els límits crítics i els seus sistemes de vigilància, així com la vida útil del producte Identificar les mesures preventives per controlar la presència o desenvolupament dels perills durant l'elaboració dels aliments Desenvolupar i gestionar el sistema d'anàlisi de Perills i Punts de Control crítics Desenvolupar i gestionar les pràctiques que proporcionen l'entorn bàsic i les condicions operacionals necessàries per a la producció d'aliments segurs 1 Higiene i Sistemes d'Autocontrol 2015 - 2016 Aplicar el procés d'auditoria als els sistemes de gestió de l'APPCC i dels requisits previs.
Resum: To provide students with an overview of operational concepts technical and scientific management concerning the issue of food hygiene. Particular emphasis is done in food hygiene management plans with methodology HACCP and risk analysis.
Llengua: Català.



Català
7 p, 40.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-22



   Favorit i Compartir