Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136204
Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262]
Mora Ventura, Maria Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Management of Food Safety and Public Health
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. S'estudiarà la microbiologia alimentaria, la toxicologia dels aliments, els mètodes de conservació dels aliments i la higiene alimentària i els sistemes de control. Tractarà: Dels fonaments del control de la cadena alimentària; anàlisi del risc: avaluació, gestió i comunicació; Estàndards de seguretat alimentària: criteris microbiològics i continguts màxims de residus i contaminants. La Seguretat alimentària a Europa. El llibre blanc i els drets del consumidor. La responsabilitat de l'empresa en la Seguretat alimentària: sistema d'autocontrol; Control de la traçabilitat; Gestió de crisis alimentàries; pla de retirada de productes i pla de comunicació; La alimentació i el seu impacte a la Salut Pública; Prevenció de malalties i avaluació de la Salut; Metodologia de la Investigació; Estudis epidemiològics. Els objectius formatius concrets son: 1. Adquirir coneixements de la gestió del sistemes de control 2. Gestionar les crisi alimentàries i plans de comunicació 3. Adquirir coneixements de la Salut Pública i els seus determinats 4. Conèixer principis de metodologia en investigació clínica i les seves implicacions.
Resum: The course will provide integrated knowledge on food safety and public health. Food microbiology, food toxicology, methods of food preservation and food hygiene, and control systems will be studied. The course will include: basics of the control of the food chain; risk analysis: assessment, management, and communication; food safety standards: microbiological criteria and maximum levels of residues and contaminants. Food security in Europe. The White Book and consumer rights. Responsibilities of companies in food safety: self-control systems; control of traceability; management of food crises; product recall plans and communications plan; food and its impact on public health; disease prevention and health assessment; research methodology; epidemiological studies.
Llengua: Català.



Català
5 p, 49.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-22



   Favorit i Compartir