Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136340
Mètodes de Processament d'Aliments I [103555]
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. D'altra banda, és necessari centrar l'ensenyament d'aquesta assignatura en els aspectes industrials dels processos, ja que altres matèries cobreixen els coneixements bàsics relacionats amb aquests. Els objectius de l'assignatura són: - reconèixer l'equilibri entre conservació i transformació en els aliments; - comparar els processos de transformació i conservació d'aliments; - seleccionar el més adient en cada situació; - demostrar que coneix els processos de condicionament i emmagatzematge de primeres matèries; - analitzar el funcionament de la maquinària, amb tots els seus elements complementaris; - optimitzar els processos, independentment de la complexitat dels equips; - seleccionar l'alternativa de procés més respectuosa amb el producte i amb el medi ambient.
Llengua: Català.



Català
5 p, 29.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2015-10-21



   Favorit i Compartir