Avenços en Dermatologia, Neurologia i Oftalmologia d'Animals Petits [103965]
Leiva Repiso, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: L'assignatura de Avenços en Dermatologia, Neurologia i Oftalmologia de Petits Animals introdueix l'estudiant en el coneixement de les malalties dermatològiques, neurològiques i oftalmològiques de tractament mèdic i quirúrgic més comuns dels petits animals, des d'una perspectiva integradora i clínica. Aquesta es una assignatura optativa de cinquè curs, important per la formació dels estudiants que desitgin assolir coneixements i habilitats clíniques en medicina i cirurgia de petits animals. Aquesta assignatura teòrica es complementa amb la assignatura pràctica optativa " Pràctiques Clíniques en Medicina i Cirurgia". Els objectius formatius principals de l'assignatura són: Aprendre les malalties i processos patològics més freqüents de les especialitats de dermatologia, neurologia i oftalmologia en petits animals. Conèixer les tècniques de diagnòstic aplicades a la dermatologia, neurologia i oftalmologia veterinària en petits animals. Tractar de la forma mes indicada els processos dermatològics, neurològics i oftalmològics mes freqüents dels petits animals. 1 Avenços en Dermatologia, Neurologia i Oftalmologia d'Animals Petits 2015 - 2016 Conèixer les tècniques de cirurgia neurològica i oftalmològica mes freqüents aplicables en petits animals, les seves indicacions i pronòstic.
Resum: This subject introduces the student in the knowledge of the most common dermatologic, neurologic and ophthalmic diseases of the dog and the cat. Furthermore, explains the neurologic and ophthalmologic surgical treatments currently used for the treatment of such diseases.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 58.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir