Fobias, una primera aproximació del product placement en el teatre
Baena Simoncini, Judit
Martín-Pascual, Miguel Ángel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2015
Descripció: 83 pag.
Resum: El projecte d'investigació d'aquest treball tracta sobre l'impacte que te la tècnica publicitaria coneguda com product placement a l'obra de teatre "Fobias". Mitjançant la integració de diversos elements publicitaris a "Fobias" s'investiga l'efecte que produeixen aquests emplaçaments en els espectadors i la capacitat d'identificació d'aquests.
Resum: El proyecto de investigación de este trabajo trata sobre el impacto que tiene la técnica publicitaria conocida como product placement en la obra de teatro "Fobias". Mediante la integración de distintos elementos publicitarios en "Fobias", se investiga el impacto que producen estos emplazamientos en los espectadores y la capacidad de identificación de estos.
Resum: This project is a research about the impact of product placement in the play "Fobias". By introducing some commercial elements in the play, we find out the effect that produce the product placement in the spectators and their ability of identification.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Publicitat ; Emplaçament ; Publicitari ; Teatre ; Ètica



83 p, 4.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-02, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir