Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/137491
Branding, packaging o sabor? Relació entre el reconeixement de la marca de les begudes, el packaging i la percepció del sabor.
Sánchez Ortega, Kevin
Añaños, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Branding, packaging o sabor? Relación entre el reconocimiento de la marca de las bebidas, el packaging y la percepción del sabor.
Títol variant: Branding, packaging or taste? Relation between the recognition of drinks brand, the packaging and the taste perception
Data: 2015
Descripció: 98 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Resum: Els cinc sentits, presents a l'ésser humà des del naixement, tenen funcions úniques que altres sentits no poden suplir. La vista, el gust i l'olfacte, sentits estudiats en aquesta investigació, son fonamentals per la publicitat, i més pel sector dels aliments i les begudes. Es pot reconèixer a cegues una marca de begudes? I un envàs sense colors ni elements identificatius? Quin paper té la memòria en els consumidors i com influeix en els sentits? Per què hi ha gent que escolta colors? I per què hi ha gent que pot imaginar-se olors i sabors?.
Resum: Los cinco sentidos, presentes en el ser humano desde el nacimiento, tienen funciones únicas que otros sentidos no pueden suplir. La vista, el gusto y el olfato, sentidos estudiados en esta investigación, son fundamentales para la publicidad, y más para el sector de los alimentos y las bebidas. ¿Se puede reconocer a ciegas una marca de bebidas? ¿Y un envase sin colores ni elementos identificativos? ¿Cómo influye la memoria en los sentidos?.
Resum: The five senses, presents in human's body since we are born, have unique functions that other senses can not do. Sight, taste and smell, senses studied in this research, are essentials for advertising, specially for food and drinks market. Can we recognise a brand without seeing it? And a container without colours or identificative brand elements? Hoy memory have influence in senses and in consumers? Why are people that listen to colours? Why are people that can imagine tastes and smells?.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Publicitat
Matèria: Psicologia ; Percepció ; Packaging ; Marques ; Sentits ; Memoria ; Neuromarketing



98 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-09, darrera modificació el 2016-10-14



   Favorit i Compartir