Estratègies competitives per petites empreses : investigació del mercat cerveser català
Virós Soler, Pau
Lopes Da Silva, Elaine Aparecida, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Estrategias competitivas para pequeñas empresas : investigación del mercado cervecero catalán
Títol variant: Competitive strategy for small business : Catalan beer market research
Data: 2015
Descripció: 98 pag.
Resum: Aquest treball pretén investigar com desenvolupar estratègies competitives per petites empreses. Estudia les diferents possibilitats, els passos que s'han de seguir i, finalment i a mode d'exemple, formula una estratègia competitiva per una petita empresa catalana de cervesa artesana. Per desenvolupar-la caldrà portar a terme la corresponent investigació de mercat del sector cerveser a Catalunya.
Resum: Este trabajo pretende investigar como desarrollar estrategias competitivas para pequeñas empresas. Estudia las distintas posibilidades, los pasos a seguir y, finalmente y a modo de ejemplo, formula una estrategia competitiva para una pequeña empresa catalana de cerveza artesana. Para desarrollarla se deberá llevar a cabo el correspondiente estudio de mercado del sector cervecero en Catalunya.
Resum: This project aims to investigate how to develop a competitive strategy for small business. It studies the different possibilities, the steps to take and, finally and as an example, it develops a competitive strategy for a small catalan craft beer company. To develop this trategy it requires a market research of the sector of beer in Catalonia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Estratègia ; Estratègia competitiva ; Cervesa ; Cervesa artesana ; Investigació de mercat ; Publicitat



98 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-10, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir