Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/137530
La crítica gastronòmica en els mitjans digitals
Cardona Bosch, Clara
Niqui, Cinto, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Food critics on digital media
Data: 2015
Descripció: 71 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Comunicació Audiovisual [968]
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Resum: El món de la gastronomia i la crítica gastronòmica han patit una gran evolució i s'han posat molt de moda durant l'última dècada. Amb l'arribada dels mitjans digitals ha sorgit un gran nombre de plataformes en línia de contingut gastronòmic, així com nous perfils mediàtics, com el blogger i el prosumer, la qual cosa ha augmentat la popularització d'aquest tema. Aquest treball posa de relleu les diferències en l'estructura i les funcions de la crítica actual segons el tipus de mitjà digital a partir d'una anàlisi qualitativa de fonts digitals i d'experts.
Resum: El mundo de la gastronomía y la crítica gastronómica han sufrido una gran evolución y se han puesto muy de moda durante la última década. Con la llegada de los medios digitales ha surgido un gran número de plataformas en línea de contenido gastronómico, así como nuevos perfiles mediáticos, como el blogger y el prosumer, lo que ha aumentado la popularización de este tema. Este trabajo pone de relieve las diferencias en la estructura y funciones de la crítica actual según el tipo de medio digital a partir de un análisis cualitativo de fuentes digitales y de expertos.
Resum: Gastronomy and food critics have undergone a great evolution and have become a trend during the last decade. With the arrival of digital media, a wide number of gastronomy on-line content platforms has emerged, as well as new media profiles, such as the blogger and the prosumer, which has popularised this subject even more. This work focuses on how the current food critics genre's structure and functions differ depending on the digital media where they are displayed, based on a qualitative analysis from digital sources and experts enterviews.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Comunicació audiovisual
Matèria: Crítica gastronòmica ; Gastronomia ; Consumidor ; Prosumer ; Mitjans digitals ; Mitjans convencionals ; Blog



70 p, 18.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-10, darrera modificació el 2016-10-14



   Favorit i Compartir