Manual de distribució d'un curtmetratge. Pla de promoció, exhibició i distribució del curtmetratge propi 'En el fondo del mar'
Paüls Vergés, Joan
Santaló Toral, Carla
Ribera Guàrdia, Pol
Llorens Maluquer, Carles, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Andreu Sánchez, Celia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Manual de distribución de un cortometraje. Plan de promoción, exhibición y distribución del cortometraje propio "En el fondo del mar"
Títol variant: Short film distribution guide. Promotion, exhibition and distribution plan for the self-produced short film "At the bottom of the sea"
Data: 2015
Descripció: 333 pag.
Resum: El treball pretén ser una guia per tots els que vulguin distribuir un curtmetratge. La tasca inclou les fases de promoció, exhibició i la pròpia distribució i incideix en tots els actors que hi juguen un paper important. Per tenir una obra més pragmàtica, el capítol final es dedica a un cas pràctic: el pla de distribució del curtmetratge de producció pròpia "En el fondo del mar".
Resum: El trabajo pretende ser una guia para todos los que quieran distribuir un cortometraje. La labor incluye las fases de promoción, exhibición y la propia distribución, ee incide en todos los actores que juegan un papel importante. Para tener una obra más pragmàtica, el capítulo final se dedica a un caso práctico: el plan de distribución del cortometraje de producción pròpia "En el fondo del mar".
Resum: The aim of the project is to be a guide to those who are interested in the logistics of distributuin of a short film. We have taken into account the different stages involved: promotion, exhibition and distribution, considering the actors who play a significant role. We have also included a final episode wich is a sample case: The distribution scheme for a self-made short film called "At the bottom of the sea".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Cinema ; Curtmetratge ; Manual ; Guia ; Promoció ; Exhibició ; Distribució ; Goya ; Bayona ; Fons del mar ; Comunicació audiovisual



333 p, 14.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-14, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir