Disseny, creació i difusió d'un blog "lifestyle" : "Siéntate que te cuento"
Pérez Caballero, Nerea
Andreu Sánchez, Celia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Diseño, creación y difusión de un blog "lifestyle" : "Siéntate que te cuento"
Títol variant: Design, creation and diffusion of a lifestyle blog : "Siéntate que te cuento"
Data: 2015
Descripció: 205 pag.
Resum: El treball mostra el procés de dissenyar, crear i difondre un blog "lifestyle" intercalant teoria i pràctica. Concretament, es presenten de forma ordenada els passos essencials aplicant-los des de zero al blog "Siéntate que te cuento": el disseny i la creació del blog; l'elaboració i aplicació d'un pla de comunicació online, en què es programa la publicació de contingut al blog i les seves respectives xarxes socials durant tres mesos; i, per últim, l'anàl·lisi dels resultats obtinguts per reconèixer els encerts i els errors del projecte.
Resum: El trabajo muestra el proceso de diseñar, crear y difundir un blog "lifestyle" intercalando teoría y práctica. Concretamente, se presentan de forma ordenada los pasos esenciales aplicándolos desde cero en el blog "Siéntate que te cuento": el diseño y la creación del blog; la elaboración y aplicación de un plan de comunicación online, en que se programa la publicación de contenido en el blog y sus redes sociales; y, por último, el análisis de los resultados obtenidos con tal de reconocer los aciertos y los errores del proyecto.
Resum: This work shows the process of designing, creating and diffusing a lifestyle blog combining theory and practice. Specifically, there are shown its essential steps applying them from the very beginning to the blog "Siéntate que te cuento": it starts with the design and the creation of the blog, followed by a social media marketing. This plan includes programming of the blog content and its social networks, applied during three months. Finally, the obtained results are analyzed in order to recognize the successes and failures of the project.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Disseny ; Creació ; Difusió ; Blog ; Comunicació audiovisual



204 p, 10.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-14, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir