Missió : trobar feina després de la universitat, creació d'un servei
Fuentes Picazo, Aida
Martí, Josep Maria, 1950-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Misión : encontrar trabajo después de la unviersidad, creación de un servicio
Títol variant: Mission : to find a job before university, the creation a service
Data: 2015
Descripció: 90 pag.
Resum: Aquest és un treball de projecte en el que es crea un servei tipus borsa de treball. No obstant això té diferents característiques que el fan diferent: és un servei específic per estudiants de comunicació, apte per a membres de totes les universitats catalanes i que a més potencia les habilitats dels joves.
Resum: Este es un trabajo de proyecto en el que se crea un servicio tipo bolsa de trabajo. Sin embargo, tiene diferentes características que lo hacen distinto: es un servicio específico para estudiantes de comunicación, apto para miembros de todas las universidades catalanas y que además potencia las habilidades de los jóvenes.
Resum: This is a project essay in which a serviceis created. This service is like an employment agency but with some differences. This is an especific service for comunication students, suitable for members of the different catalan universities and, in addition, it improves people's skills.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Oportunitat ; Comunicació ; Laboral ; Comunicació audiovisual



90 p, 3.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-16, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir