Cobertura de la immigració a la premsa catalana : Anàlisi de la campanya "Tancarem el CIE"
Baño Romero, Iris
Giró, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Cobertura de la inmigración en la prensa catalana : Análisis de la campaña "Tancarem el CIE"
Títol variant: Catalan press coverage of immigration : An analysis of the campaign "Tancarem el CIE"
Data: 2015
Descripció: 147 pag.
Resum: La recerca és una anàlisi sobre la cobertura mediàtica de la campanya "Tancarem el CIE" (Centre d'Internament d'Estrangers) de la zona Franca de Barcelona. L'estudi de la cobertura que 4 diaris catalans generalistes van fer de la campanya entre el setembre i l'octubre de 2014 permet extreure una sèrie de bones pràctiques, mancances i recomanacions que volen contribuir a millorar la tasca periodística.
Resum: La investigación es un análisis sobre la cobertura mediática de la campaña "Tancarem el CIE" (Centro de Internamiento de Extranjeros) de la zona Franca de Barcelona. El estudio de la cobertura que 4 periódicos catalanes generalistas hicieron de la campaña entre septiembre y octubre de 2014 permite extraer una serie de buenas prácticas, carencias y recomendaciones que quieren contribuir a mejorar la tarea periodística.
Resum: This dissertation is an analysis of the media coverage of the campaign "Tancarem el CIE" (Identification and Expulsion Centers) located in Barcelona. The study of the campaign coverage by 4 Catalan newspapers between September and October 2014 allows conclusions to be drawn on the good practices and imperfections of the coverage, as well as form recommendations to improve immigration coverage.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Immigració ; Cobertura ; Campanya ; Centres d'Internament d'Estrangers (CIE) ; Periodisme



147 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-18, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir