Conceptos y criterios para la comprensión y praxis del periodismo cultural
González Díaz, David
Chillón Asensio, Lluís Albert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Conceptes i criteris per a la comprensió i praxis del periodisme cultural
Títol variant: Concepts and criteria for the understanding and practice of cultural journalism
Data: 2015
Descripció: 85 pag.
Resum: El present projecte s'atura a analitzar l'estat actual de la cultura i la seva històrica evolució a través de l'antropologia, la filosofia, les humanitats i la comunicació. Durant l'anàlisi trobem les claus de la transformació del concepte de cultura, així com els criteris a tenir en compte a l'hora de realitzar l'exercici periodístic en l'àmbit cultural. Així, ens endinsem en un debat ajustat als nostres dies en torn la cultura.
Resum: El presente proyecto se detiene a analizar el estado actual de la cultura y su histórica evolución a través de la antropología, la filosofía, las humanidades y la comunicación. A lo largo del análisis encontramos las claves de la transformación del concepto de cultura, así como los criterios a tener en cuenta a la hora de realizar el ejercicio periodístico en el ámbito cultural. Así, nos adentramos en un debate ajustado a nuestros días en torno a la cultura.
Resum: This project stops to analyze the current state of culture and his historical evolution through anthropology, philosophy, humanities and communication. Throughout the analysis are the keys to the transformation of the concept of culture as well as the criteria to keep in mind to the practice of journalism in the cultural field. So, we get into a tight discussion about the culture of today.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Cultura ; Periodisme ; Comunicació



85 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-23, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir