La representació fotogràfica del nacionalisme català a la premsa espanyola des de la mort de Franco
López Aguayo, Lídia
Bertran Coppini, Eduard, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La representación fotográfica del nacionalismo catalán en la prensa española desde la muerte de Franco
Títol variant: The photographic representation of catalan nationalism at the Spanish press since Franco's death
Data: 2015
Descripció: 248 pag.
Resum: Aquest treball té com a principal objectiu veure com ha estat tractat el catalanisme als mitjans espanyols d'ençà que va acabar la dictadura de Franco mitjançant l'anàlisi d'edicions puntuals de quatre diaris del país: La Vanguardia, ABC, El País i Avui. Concretament, s'analitza el dia 12 de setembre de cada una de les quaranta edicions escollides per a veure la cobertura que se li dóna a la jornada de la Diada de Catalunya.
Resum: Este trabajo tiene por objetivo principal ver como se ha tratado el catalanismo en los medios españoles desde que acabó la dictadura de Franco mediante el análisis de ediciones puntuales de cuatro diarios del país: La Vanguardia, ABC, El País e Avui. Concretamente, se analiza el día 12 de setiembre de cada una de las cuarenta ediciones seleccionadas para ver la cobertura que se le da a la jornada de la Diada de Cataluña.
Resum: This academic work is mainly aimed to see how the catalanism has been treated in the Spanish media since the end of Franco's dictatorship by analyzing specific editions of four newspapers of the country: La Vanguardia, ABC, El País and Avui. Specifically, it analyzes the September 12th of each of the forty editions selected to see the coverage given to the day of the Diada of Catalonia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Fotoperiodisme ; Catalanisme ; Diaris ; Catalunya ; Espanya ; Periodisme



248 p, 55.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-23, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir