La comunicació de les empreses de moda a Catalunya : Estudi del cas Sita Murt
Mallart Casals, Mònica
Morales Serrano, Francisca, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La comunicación de las empresas de moda en Cataluña : Estudio del caso Sita Murt
Títol variant: The fashion business communication in Catalonia : Case study about Sita Murt
Data: 2015
Descripció: 89 pag.
Resum: En un entorn de globalitat i competitivitat com el d'avui s'accentua la necessitat de les empreses de buscar la diferenciació, i més si es tracta del sector moda. És per aquest motiu que hem trobat interessant estudiar la gestió de la comunicació d'un cas de referència d'àmbit català com és Sita Murt.
Resum: En un entorno de globalidad y competitividad como el de hoy se acentúa la necesidad de las empresas de buscar la diferenciación, y más si se trata del sector moda. Es por este motivo que hemos encontrado interesante estudiar la gestión de la comunicación de un caso de referencia en el ámbito catalán como es Sita Murt.
Resum: In a global and competitive environment as the current one, it makes emphasis the necessity about business looking for differentiation, especially if they deal with the fashion sector. It is for this reason that we consider that it is interesting studying the management of the communication about a referent catalan case like Sita Murt.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació empresarial ; Moda ; Catalunya ; Sita Murt ; Periodisme



89 p, 2.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-25, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir