Anàlisi de l'ètica en la fotografia de premsa
Sánchez Cano, Helena
Cervera Vallve, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Análisis de la ética en la fotografía de prensa
Títol variant: Analysis of the ethics in press photography
Data: 2015
Descripció: 77 pag.
Resum: A banda de la normativa legal que regula l'ofici del periodisme, no existeix cap acord que reculli quins són els límits de l'ètica en el fotoperiodisme, per aquest motiu, l'objecte d'estudi d'aquest treball és l'anàlisi de l'ètica en la fotografia de premsa. A partir d'aquest anàlisi realitzat amb la col·laboració de cinc professionals, s'han pogut definir les fronteres d'allò que és ètic en aquest ofici.
Resum: A parte de la normativa legal que regula el oficio del periodismo, no existe ningún acuerdo que recoja cuáles son los límites de la ética en el fotoperiodismo, por este motivo, el objeto de estudio de este trabajo es el análisis de la ética en la fotografía de prensa. A partir de este análisis realizado con la colaboración de cinco profesionales, se han podido definir las fronteras de lo que es ético en este oficio.
Resum: Apart from legal regulation that controls the job of journalism, there is no agreement to decide which are the limits of ethics in photojournalism. This is the reason why the object of the study of this project is the analysis of ethics in press photography. Thanks to this analysis, in which five professionals had collaborated, it has been possible to define the limits of ethic in this field of journalism.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Fotoperiodisme ; ètica ; Límits ; Premsa ; Fotografia ; Fotoperiodismo ; ética ; Límites ; Prensa ; Fotografía ; Photojournalism ; Ethics ; Limits ; Press ; Photography



77 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-10-05, darrera modificació el 2022-06-27



   Favorit i Compartir