Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/141695
The organic cava's situation in Catalonia
Araguz López, Andreu
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Organic farming is anactivity which has recently experienced a significant growth, both in popularity and production. Although there are studies that show an increase in the production area of organic vineyard, the role of cava inorganic viticulture is unclear.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Ciència i Tecnologia dels aliments ; Cava ; Cava Ecològic



1 p, 193.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-19, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir