Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/141722
Spherifications
Ferrer Salseda, A.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: The spherification is a culinary technique of molecular gastronomy based on the formation of spheres of food or drink, characterized by a liquid interior and a jelly surface. In this dissemination study we will deepen in the process of physicochemical spherifications, the substances used to make them and the various factors involved in the process.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i tecnologia dels aliments
Matèria: Tecnologia dels aliments ; Cuina



1 p, 590.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-19, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir