Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/141724
Adaptative thermogenesis, the answer to obesity
Ruiz Sánchez, Anira
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Nowadays obesity represents a big problem around the world. It can be an esthetic problem for the patient and represents the 7% annual health expenditure in Spain. It is the 6th principal risk factor of death, and each year it kills around 3. 4 million adults. So, it is a medical problem, physical and psychological, from which we must find a solution. We will review conventional techniques that attempt to eradicate obesity and investigate how adaptive thermogenesis can be a solution to this problem. We will study the properties and potential benefits of brown adipose tissue (BAT) and beige, applied to obesity and we will remember that there is no better solution than prevention.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i tecnologia dels aliments
Matèria: Aliments ; Obesitat



1 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-19, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir