Data: |
2014 |
Descripció: |
1 pag. |
Resum: |
The food industry demands fast, reliable, cheap and reproducible methods for quality and process control. This bibliographic review work investigates florescence spectroscopy, a method that couldn't be used in food until the recent technological advances, concretely front-face fluorescence and chemometric tools. This technology presents advantages as compared to classical methods like HPLC or capillary electrophoresis, which require qualified staff, sample preparation and are time-consuming. |
Nota: |
Póster |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Aliments ;
Tecnologia dels Aliments |