Fluorescent compounds present in food
Soto Serrano, Axel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Resum: The food industry demands fast, reliable, cheap and reproducible methods for quality and process control. This bibliographic review work investigates florescence spectroscopy, a method that couldn't be used in food until the recent technological advances, concretely front-face fluorescence and chemometric tools. This technology presents advantages as compared to classical methods like HPLC or capillary electrophoresis, which require qualified staff, sample preparation and are time-consuming.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Aliments ; Tecnologia dels Aliments



1 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-19, darrera modificació el 2024-05-19



   Favorit i Compartir