Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/142400
Biotechnological improvements in wine production: genetically modified yeasts, Saccharomyces cerevisiae
Sánchez Retuerta, Camila
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: The genetic improvement of industrial wine strains is now based on genetic engineering, the technology where just one characteristic of a gene can be modified with precision without affecting other desirable properties. Impressive progress has been made, specially, in Saccharomyces cerevisiae. The principal targets of improvement fall into four categories: Fermentation performance, processing, organoleptic characteristics and wholesomeness of the product. This technology is enabling the development of a new generation of specialized yeast strains, with new more suitable characteristics for winemaking.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i tecnologia dels aliments
Matèria: Vi ; Tecnologia dels Aliments



1 p, 970.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-21, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir