Date: |
2014 |
Description: |
1 pag. |
Abstract: |
The genetic improvement of industrial wine strains is now based on genetic engineering, the technology where just one characteristic of a gene can be modified with precision without affecting other desirable properties. Impressive progress has been made, specially, in Saccharomyces cerevisiae. The principal targets of improvement fall into four categories: Fermentation performance, processing, organoleptic characteristics and wholesomeness of the product. This technology is enabling the development of a new generation of specialized yeast strains, with new more suitable characteristics for winemaking. |
Note: |
Póster |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: |
Anglès |
Studies: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Study plan: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Subject area: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Subject: |
Vi ;
Tecnologia dels Aliments |