Biogenic amines on diet. Analysis by chromatographic techniques
Ortega de Sande, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: This paper is caring of the harm caused by biogenic amines really being in the diet with a high incidence in minor illnesses. Also will be mentioned in which foods are present, its origin, its detrimental effect and how determined and quantified analytically, giving his interest in f. safety.
Nota: Póster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Tècniques cromatogràfiques ; Amines ; Tecnologia dels aliments



1 p, 484.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-21, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir