Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/142402
Biocontrol de les aflatoxines en el blat de moro
Miró Fuertes, Elisabet
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Corn is one of the most important crops today with more problems associated with the presence of aflatoxins. Aflatoxins are metabolites (mycotoxins) produced by certain moulds of the genus Aspergillus. The aim of the study is to carry out an approach to the problem and strategies or systems that have been used so far for the biocontrol of aflatoxin.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i tecnologia dels aliments
Matèria: Tecnologia dels Aliments ; Aflatoxines ; Blat de moro



1 p, 704.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-21, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir