Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/142497
Characterization of native vine varieties in Barcelona and Girona as a base for organic wine production
Codina Verdaguer, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: How they have formed native vine varieties? From Vitis vinifera wild plants have been domesticated in one place. For the improvement process and selection or hybridization. By introducing oldest cultivated plants elsewhere outside Catalonia, which over time may have originated different shapes in the new places. In this case we give the traditional name.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i tecnologia dels aliments
Matèria: Denominacions d'origen ; Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments



1 p, 678.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-26, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir