Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/142588
Evaluation of the antimicrobial effectiveness of coatings for surfaces in contact with food
Peiró Ramírez, Marianela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: The aim of this experimental study consisted in evaluate the antimicrobial effectiveness of different coverings, with various antimicrobial additives to use in surfaces in contact with food by making different microbiological test over this surfaces.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels aliments
Matèria: Tecnologia dels aliments ; Aliments contaminació



1 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-28, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir