Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/142599
Characterization of native vine varieties in Catalonia as a base for organic production
Vall-Llosera Juanola, Mar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: The objective of this work is try to describe the native varieties in two provinces, Lleida and Tarragona. The other finality is discover which are used for organic production, and how are related with their climate and diseases senstivity characteristics.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels aliments
Matèria: Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments ; Denominacions d'origen



1 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-28, darrera modificació el 2016-04-20



   Favorit i Compartir