Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/142603
Acrylamide in food
Alemany Oliveras, Ricard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Acrylamide (AA) is an organic molecule with low molecular weight and high solubility in water. It can be formed in starchy foods cooked at high temperatures, above 120 °C, using technical processes, such as fried, baked or roasted. Moreover AA is recognized as a carcinogenic, neurotoxic and genotoxic substance to humans.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels aliments
Matèria: Acrilamida ; Tecnologia dels aliments ; Toxicologia



1 p, 3.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-28, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir