Listeria monocytogenes in smoked salmon
Obradors Núñez, Tamara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Resum: Introduction according to an EFSA study have been 1. 470 human cases of listeriosis in Europe. Consumption of contaminated food is the main route of transmission to humans. Cheese, raw vegetables and smoked fish are the most problematic food. Objectives -know the main characteristics of L. monocytogenes and its incidence. -Analyze the effect of smoke process on L. monocytogenes. -Analyze the contamination sources and the preventive measures. -Study of the shelf life of smoked salmon.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Listeria monocitògena ; Tecnologia dels Aliments



1 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-28, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir