Rehabilitació de l'extremitat superior en pacients amb ictus crònic mitjançant Realitat Virtual : revisió sistemàtica
Jolis Rosell, Mireia
Pradell Grané, Marta
Marco Navarro, Esther, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Rehabilitation of the upper limb in chronic stroke patients with Virtual Reality : A Systematic Review
Data: 2015
Descripció: 22 pag.
Resum: L'ictus representa una de les principals causes de discapacitat en l'adult, comportant una disminució del nivell d'independència de la persona i la qualitat de vida. La Realitat Virtual (RV) és una teràpia que utilitza la tecnologia per a simular un entorn real generat per un ordinador, permetent la interacció i immersió de la persona dins un ambient simulat, mentre es rep un feedback sensorial multimodal. L'objectiu d'aquesta revisió sistemàtica és comprovar l'evidència de la realitat virtual en la rehabilitació funcional de l'extremitat superior en pacients que han patit un ictus, en la fase crònica de la malaltia.
Resum: Stroke is one of the leading causes of disability in adults, decreasing independence levels and quality of life. Virtual Reality (VR) is a therapy that uses technology to simulate a real environment created by a computer, allowing interaction and immersion of the person into a virtual simulated environment, getting a sensorial and multimodal feedback. The aim of this systematic review is to check the evidence of the virtual reality therapy for the functional rehabilitation of the upper limb in chronic stroke patients.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Fisioteràpia [2500892]
Pla d'estudis: Grau en Fisioteràpia [961]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Ictus ; Realitat virtual ; Rehabilitació ; Stroke ; Virtual reality ; Rehabilitation ; Fisioteràpia



22 p, 963.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Medicina. TFG

 Registre creat el 2015-12-16, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir