Avaluació del programa de millora contínua de qualitat amb pacients diabètics
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Evaluación del programa de mejora continua de calidad con pacientes diabéticos
Data: 2015
Resum: Entre els anys 1993 i 2002, el Grup d'Estudi de la Diabetis en Atenció Primària de Salut (GEDAPS) de Catalunya ha dut a terme un programa de millora contínua de qualitat entre els professionals d'atenció primària amb l'objectiu de millorar l'atenció dels pacients diabètics i a llarg termini disminuir les seves complicacions. Uns estudis recents mostren l'impacte de la intervenció educativa realitzada durant el programa i la seva efectivitat en tots els pacients, independentment de l'edat i del seu àmbit de residència.
Resum: Entre los años 1993 y 2002, el Grupode Estudio de la Diabetes en Atención Primaria de Salud (GEDAPS) de Cataluña ha llevado a cabo un programa de mejora continua de calidad entre los profesionales de atención primaria con el objetivo de mejorar la atención de los pacientes diabéticos y a largo plazo disminuir las complicaciones de los mismos. Unos estudios recientes muestran el impacto de la intervención educativa realizada durante el programa y su efectividad en todos los pacientes, independientemente de la edad y de su ámbito de residencia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Diabetis ; Centres d'atenció primària
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2015, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 37.4 KB

Español
37.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-12-18, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir