Scopus: 3 cites, Google Scholar: cites,
Nou llibre : "Endangerment, Biodiversity and Culture"
Vidal, Fernando 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Història de la Ciència)

Títol variant: Nuevo libro : "Endangerment, Biodiversity and Culture"
Data: 2015
Resum: Fernando Vidal, professor d'investigació ICREA i membre del CEHIC de la UAB, ha coordinat juntament amb Nélia Dias, professora d'història de l'antropologia a l'Institut Universitari de Lisboa, el llibre col·lectiu "Endangerment, Biodiversity and Culture". En ell s'estudien els conceptes, les pràctiques i les institucions de la conservació ambiental i de la protecció del patrimoni cultural com un univers polifacètic però al mateix temps unitari.
Resum: Fernando Vidal, professor de investigación ICREA y miembro del CEHIC de la UAB, ha coordinado junto con Nélia Dias, profesora de historia de la antropología en el Instituto Universitario de Lisboa, el libro colectivo Endangerment, Biodiversity and Culture. En él se estudian los conceptos, las prácticas y las instituciones de la conservación ambiental y de la protección del patrimonio cultural como un universo polifacético pero al mismo tiempo unitario. Esta "sensibilidad" proteccionista es vista como algo específicamente moderno, como un fenómeno cultural dotado de una historia compleja.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Ressenya ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Biodiversitat ; Conservació ; Patrimoni cultural ; Protecció
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2015, ISSN 2014-6388

DOI: 10.4324/9781315726823


Català
3 p, 168.7 KB

Español
168.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut d'Història de la Ciència (IHC)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de recerca
Articles > Ressenyes

 Registre creat el 2016-01-20, darrera modificació el 2022-04-28



   Favorit i Compartir