Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/145601
La química de la cuina
Solsona Pairó, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals)

Data: 2015
Resum: La cuina pot ser un context d’aprenentatge de la química a l’Ensenyament Secundari Obligatori, tal com explica aquest article. A l’hora d’estudiar les substàncies i les seves propietats, mescles, dissolucions i col·loides, canvis físics i químics, l’alumnat s’implica més en un context culinari que no pas en un laboratori escolar.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Matèria: Química -- Ensenyament
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2015, ISSN 2014-6388



2 p, 162.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-01-21, darrera modificació el 2016-07-16



   Favorit i Compartir