La química de la cuina
Solsona Pairó, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)

Título variante: La química de la cocina
Fecha: 2015
Resumen: La cuina pot ser un context d'aprenentatge de la química a l'Ensenyament Secundari Obligatori, tal com explica aquest article. A l'hora d'estudiar les substàncies i les seves propietats, mescles, dissolucions i col·loides, canvis físics i químics, l'alumnat s'implica més en un context culinari que no pas en un laboratori escolar.
Resumen: La cocina puede ser un contexto de aprendizaje de la química en la Enseñanza Secundaria Obligatoria, tal como explica este artículo. A la hora de estudiar las sustancias y sus propiedades, mezclas, disoluciones y coloides, cambios físicos y químicos, el alumnado se implica más en un contexto culinario que en un laboratorio escolar. Aprender a diferenciar la sal y el azúcar, formar caramelo a partir del azúcar o requesón a partir de leche y limón son algunos de los experimentos que permiten estudiar el contenido de la asignatura.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Materia: Química ; Ensenyament
Publicado en: UAB divulga, Octubre 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 162.3 KB

Español
162.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2016-01-21, última modificación el 2022-02-13



   Favorit i Compartir