Mobilitat residencial a la Regió Metropolitana de Barcelona
Medina Cruz, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Títol variant: Movilidad residencial en la Región Metropolitana de Barcelona
Títol variant: Residential Mobility in the Metropolitan Region of Barcelona
Data: 2015
Resum: Aquesta tesi doctoral caracteritza socioresidencialment el territori de la Regió Metropolitana de Barcelona i analitza els fluxos de mobilitat residencial per establir els espais migratoris en què s'estructura el territori metropolità, a partir de les dades del Cens de Població i Habitatge de 2001, així com de l'Estadística de Variacions Residencials i del Registre d'Altes i Baixes de l'Ajuntament de Barcelona.
Resum: Esta tesis doctoral caracteriza socioresidencialmente el territorio de la Región Metropolitana de Barcelona y analiza los flujos de movilidad residencial para establecer los espacios migratorios en los que se estructura el territorio metropolitano, a partir de los datos del Censo de Población y Vivienda de 2001, así como de la Estadística de Variaciones Residenciales y del Registro de Altas y Bajas del Ayuntamiento de Barcelona.
Resum: This doctoral thesis describes socio-residential patterns in the Metropolitan Region of Barcelona and studies residential mobility flows in order to determine the migrant spaces within the metropolitan area. The sources are the Census of Population and Housing 2001, the Statistics on Residential Variations and the Registration and Deregistration Records of Barcelona Town Hall.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Transport ; Barcelona (Catalunya : Àrea metropolitana)
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 142.1 KB

Español
2 p, 159.7 KB

Español
2 p, 145.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-01-29, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir